Već gotovo izumrli običaj pripreme zimnice vraća se na gastroscenu u velikom stilu.
Svoj povratak duguje prije svega ljubiteljima dobre, zdrave i kvalitetne hrane koji su, unatoč dostupnosti namirnica tijekom cijele godine, prigrlili običaj naših baka.
U našoj ponudi se nalaze domaći proizvodi OPG Grabar Josip iz Darde u Baranji. Osobitost njihovih proizvoda predstavlja ručni rad koji počinje sijanjem sjemena, sadnjom presadnica, njihovog okopavanja, berbe plodova, pečenjem ubranog na pločama starinskih, tradicionalnih štednjaka te njihovoj daljnjoj obradi. Taj ljudski rad predstavlja mnoga znanja koja se kroz dugu tradiciju prenose kroz generacije. Tu je i mnoštvo “finesa” i pojedinačnih tajni, uključujući izbor najkvalitetnijih plodova i pravog trenutka za berbu, načina pečenja i cijeđenja plodova od suvišne tekućine, utvrđivanje vremena kada je proizvod gotov i spreman za konzumaciju.
Proizvodi koji nudimo su: ljuta marmelada, ajvar (dolazi u blagoj, ljutoj i lovačkoj verziji), pinđur (blagi i ljuti), lovačka salata (pikant), maliđano (blagi i ljuti), ukiseljeni češnjak, papričice punjene sirom (blage i ljute), medena paprika, ukuhana rajčica, kečapi (blagi i ljuti), pekmezi, marmelade i džemovi od voća iz njihovog vrta.